Julbord
- Stadshotellets välrenommerade dignande julbord.
(Jerna gåré å eta magan fra röiggran)
Söndagsmiddag
- Renskav, mos, lingon, sallad, kaffe och kaka.
(Opphyvle stekt renflarn nedi n´gräddsås. Mosepärern ve grädd´n å smöre, leingbära å na grönfoor. Åsså käffi ve n´sötgobit bakarnå)
Festbuffé
- Gräddfilspannacotta med sikrom
(Stelnegrädd´n ve lyxkaviar) - Björkspånsrökt lax
(Bjerkspornrökkt salmo salar) - Brässerad högrevschilli
(Långsamkoke Nöttjött ve kryddern som en smaksensation oppi gommen) - Grillad kyckling
(Schwene småhönch) - Falafel
(Kikärtsbollarn som va lika frasi som fällbruttun) - Örtbakad lax
(Grösakskryddern ha fåt va i lag ve lax´n einni uvern) - Bakad timjanspotatis
(Pärern utarn timotej men ve timjan)
Dessutom bulla kocken opp ve alldeladeluxetillbehör:
- Tomat och mozzarellasallad , Syrad lök, Oliver, Grönsallad, Marinerad västerbottenost chilli/balsamico/rosmarin, Färskostkräm, Hummus å Tortillachips
Efterrätt
- Pannacotta med hjortron
(Mumsmums ve grädd´n å snåttren) - Vitchokladmousse med blåbär och koriander
(Blekne chokklapudding ve blåbära å n´specialar”
Allergier eller frågor
Vid frågor kring allergier eller andra önskemål gällande menyerna. Kontakta Skellefteå Stadshotell 0910-71 10 60 eller q.skelleftea@choice.se