Visit Homepage
Press "Enter" to skip to content

Mat’n

Julbord Verandan

23, 24, 30/11-2019

1, 7, 8, 14, 15/12-2019

  • Stadshotellets välrenommerade dignande julbord.
    (Jerna gåré å eta magan fra röiggran)

Söndagsmiddag på Verandan

2, 9/12-2019

  • Renskav, mos, lingon, sallad, kaffe och kaka.
    (Opphyvle stekt renflarn nedi n´gräddsås. Mosepärern ve grädd´n å smöre, leingbära å na grönfoor.
    Åsså käffi ve n´sötgobit bakarnå)

Festbuffé Svarttjärns Batterifabrik

5, 11, 12, 18, 19/1-2019

  • Gräddfilspannacotta med sikrom
    (Stelnegrädd´n ve lyxkaviar)

  • Björkspånsrökt lax
    (Bjerkspornrökkt salmo salar)

  • Brässerad högrevschilli
    (Långsamkoke Nöttjött ve kryddern som en smaksensation oppi gommen)

  • Grillad kyckling
    (Schwene småhönch)

  • Falafel
    (Kikärtsbollarn som va lika frasi som fällbruttun)

  • Örtbakad lax
    (Grösakskryddern ha fåt va i lag ve lax´n einni uvern)

  • Bakad timjanspotatis
    (Pärern utarn timotej men ve timjan)

Dessutom bulla kocken opp ve alldeladeluxetillbehör:

  • Tomat och mozzarellasallad , Syrad lök, Oliver, Grönsallad, Marinerad västerbottenost chilli/balsamico/rosmarin, Färskostkräm, Hummus å Tortillachips

Efterrätt

  • Pannacotta med hjortron
    (Mumsmums ve grädd´n å snåttren)

  • Vitchokladmousse med blåbär och koriander
    (Blekne chokklapudding ve blåbära å n´specialar”

Allergier eller frågor

Vid allergier eller andra önskemål kring menyerna, var vänlig att anmäl detta i samband med biljett/bordsbokning,

Share