Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mat’n

Julbord  

  • Stadshotellets välrenommerade dignande julbord.
    (Jerna gåré å eta magan fra röiggran) 

Söndagsmiddag 

  • Renskav, mos, lingon, sallad, kaffe och kaka.
    (Opphyvle stekt renflarn nedi n´gräddsås. Mosepärern ve grädd´n å smöreleingbära å na grönfoor.  Åsså käffi ve n´sötgobit bakarnå)

Festbuffé

  • Gräddfilspannacotta med sikrom
    (Stelnegrädd´n ve lyxkaviar)
  • Björkspånsrökt lax
    (Bjerkspornrökkt salmo salar)
  • Brässerad högrevschilli
    (Långsamkoke Nöttjött ve kryddern som en smaksensation oppi gommen)
  • Grillad kyckling
    (Schwene småhönch)
  • Falafel
    (Kikärtsbollarn som va lika frasi som fällbruttun)
  • Örtbakad lax
    (Grösakskryddern ha fåt va i lag ve lax´n einni uvern)
  • Bakad timjanspotatis
    (Pärern utarn timotej men ve timjan)

Dessutom bulla kocken opp ve alldeladeluxetillbehör:

  • Tomat och mozzarellasallad , Syrad lök, Oliver, Grönsallad, Marinerad västerbottenost chilli/balsamico/rosmarin, Färskostkräm, Hummus å Tortillachips

Efterrätt

  • Pannacotta med hjortron
    (Mumsmums ve grädd´n å snåttren)
  • Vitchokladmousse med blåbär och koriander
    (Blekne chokklapudding ve blåbära å n´specialar”

Allergier eller frågor

Vid frågor kring allergier eller andra önskemål gällande menyerna. Kontakta Skellefteå Stadshotell 0910-71 10 60 eller q.skelleftea@choice.se  

Share